Casa Baraj se află în plin sezon de vară, iar fiecare weekend vine cu propria sa aventură. Staţiunea Crivaia rămâne sold-out şi sâmbăta aceasta, întrucât houserii migrează spre locul în care îi cheamă muzica. Pontonul se umple cu vibraţii pozitive, de la ora 23, iar la pupitru urcă un line-up extrem de promiţător în cadrul event-ului numit Nature Awakening.

Robosonic se întoarce lângă lac cu o selecţie extraordinară de piese proprii. Cord Labhun, artistul aflat în spatele proiectului, a semnat nenumărate hit-uri ajunse Nr.1 pe Beatport, din care trei doar în 2018. Unul dintre hit-urile acestei veri este In Arms, o colaborare a lui Robosonic cu Ferreck Dawn, care, mare surpriză, este următorul DJ de pe listă. O să fie, aşadar, un iureş absolut, pe care cei doi prieteni îl vor face b2b la Văliug. Jay Ko Elless şi John Trend completează dream team-ul, întrucât cei doi rezidenţi ai Casei Baraj au mereu mood-ul pregătit de party şi vrajă în tracklist. Se vor lăsa zorii, pe ponton, iar natura se va trezi iarăşi la viaţă, pe melodia lacului Văliug!

Casa Baraj explică toate emoţiile prin care vom trece, printr-o frumoasă poveste despre sentimente, sunete şi natură: Alergăm spre Văliug ca în braţele cuiva care ne-a lipsit. “Nu te-am mai văzut de o săptămână, iubire”. Lacul ne aşteaptă într-o îmbrăţişare, ce se transformă, întotdeauna, în ceva mai mult. “Ţine-mă strâns, la noapte vreau să mă… Ponton cu tine.” Muzica ne atinge cel mai bine acolo unde avem nevoie mai mult. Corp lângă corp, suflet lângă suflet, ne oferim de-a întregul sunetului naturii. „Trezeşte-te, am să te ud până răsari dintr-un apus.”

Articolul precedentTimişoara de noapte are un nou motiv #epic să zâmbească: Smiley
Articolul următorRămâi un „troublemaker” pe viaţă, după weekendul acesta, la Ponton!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.