Despre Orasul-Timisoara.ro

Orașul-Timisoara.ro este un website de știri locale, informații și evenimente locale, adresat timișorenilor și oamenilor din zona Banatului. Pe site-ul nostru puteți regăsi principalele informații ale zilei, de multe ori grupate sub titlul de Știrile Zilei.

Este normal că pe lângă știri și informații locale, să avem și o zonă dedicată timpului liber. De fapt, avem patru secțiuni dedicate timpului liber – una pentru evenimentele din Timișoara și Banat, altă secțiune este destinată celor care vor să petreacă alături de prieteni în cluburile locale – denumită Party Timișoara. Dar tot cu timpul liber și posibilitățile de a-l petrece se ocupă și secțiunea LifeStyle, un stil de viață pe cât de modern pe atăt de satisfăcător. Și nu uitâm nici de cei pasionați de cumpărături și vacanțe la preț redus, pentru care am înființat sectiunea Reduceri, unde pe lângă reducerile din magazine sunt prezentate și bilete de avion sau vacanțe cu plecare din Timișoara la superpreț.

Pentru cei pasionați de afaceri, bânci și investiții, cele mai importante știri din domeniu sunt regăsite în secțiunea Investiții în Timișoara. O secțiune mai puțin acoperită dar totuși prezentă este Sport Local, cu știri despre cluburile sportive din Timișoara și zona Banatului.

Dacă vrei să iei legătura cu noi, avem zona de Parteneriate Media pentru cei care vor să colaboreze cu Orasul-Timisoara.ro și pagina de Contact, pentru persoanele care vor să intre în contact cu noi pe diverse teme.