Sentimentele pozitive împletesc amintiri, la Epic Vara, unde fiecare weekend are sclipirea sa memorabilă. Oaza de natură, dintre betoanele oraşului de pe malul Begăi, prinde viaţă şi vinerea aceasta, alături de unul din artiştii de suflet ai locului.

Smiley se întoarce între prietenii săi epici, pentru a face încă unul din concertele sale legendare, în cadrul evenimentului cu începere de la ora 23. Prezenţa cântăreţului în clubul de vară a devenit o tradiţie, la care iau parte aproximativ 1000 de persoane, de fiecare dată. Va fi o nouă reprezentaţie live plină de substanţă şi emoţie, din partea artistului ce-ţi pune zâmbetul pe buze de la primul glas. De asemenea, auditoriu poate asculta, în premieră la Timişoara, noul single al solistului – Vals – pentru că la Epic se dansează ca niciunde altundeva.

Săptămâna trecută, epicii s-au bucurat de un alt moment muzical, cu toate că echipa nu a anunţat cine va concerta până când artista a urcat pe scenă. Alina Eremia a surprins publicul cu prezenţa şi vocea ei, lăsând în urmă o vineri de neuitat. Până să-l simţim pe Smiley la fel de aproape, retrăim clipele petrecute alături de Alina, în „regia” fotografului Flavius Neamciuc.

Articolul precedentCântecele aerului, cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate
Articolul următorNatura se trezeşte la viaţă, pe melodia lacului Văliug

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.