Vineri noapte, la Epic Vara, muzica house sună în boxe, iar împătimiții de house, tech house, dance și restul subgenurilor la modă a muzicii electronice vor avea ocazia să-și satisfacă timpanele cu sound de calitate.

Cheful va fi  asigurat de Adrian Eftimie și Dj Optick, care menţin atmosfera incendiară prin muzică, dans și vibrații pozitive. Surprizele nu se încheie aici. Renumitul Jägermeister Brass Band va încălzi sufletele amorțite de rutina de peste săptămână, cu stilul propriu şi interactiv de live concert. Trompetele și tobele vor răsuna la propriu, iar petrecerea va continua pănă în zori cu celebrele shot-uri de Jäger.

Se anunță un weekend de neuitat pentru cei care știu să ducă distracția la un alt nivel. Vara ține mai mult de un sezon la Epic Vara, aşa că vino să te bucuri de ea!

Text Veronica Vladei

Articolul precedentPremii pentru Teatrul Merlin din Timişoara, care a rupt gura târgului în Capitală, la un prestigios festival internaţional
Articolul următorRomânia nu mai are guvern – Guvernul Dăncilă a picat în urma moțiunii de cenzură. Ce se va întâmpla în continuare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.