Ponton Casa Baraj păstrează atitudinea de rebeliune şi în această sâmbătă, în cadrul unui eveniment “şmecher rău”. Publicul este pus pe jar cu ceea ce se numeşte “Trust the Troublemakers”, sâmbătă, de la ora 23. Trei artişti tari sunt aşteptaţi să mixeze lângă lac şi toată lumea ştie că aceştia cauzează belele de fiecare dată când ajung la playere. Sunt o trupă de troublemakers care fac numai ce vor, de la apus la răsărit şi ştim că şi tu eşti ca ei, pentru că trăieşti cu pericolul în sânge. Trebuie să ai încredere în echipajul ăsta de duri, care poate să tragă în orice moment cu beat-uri murdare.

Tinu Vidaicu, head hancho la Ponton, exprimă brand-ul Dirty Nano cu aceeaşi atitudine badass pe care o transmite la fiecare gig. Mademoiselle Sabah, regina nostră pusă pe rele, a evadat din Nikki Beach Dubai, pentru a înflăcăra lacul Văliug, încă o noapte de neuitat. Fii pe fază şi la Jay Ko, al treilea as al trupei de nelegiuţi, care îţi poate fura inima oricând, cu tehnica sa la platane. Trioul transforma noaptea în zi, aşa că cei prezenţi la party trebuie să aibă ochelarii de soare la ei, pentru că nimic nu se compară cu răsăritul văzut de pe ponton.

Odată intrat în gaşca noastră, rămâi un troublemaker pe viaţă. Arată-te, după lăsarea întunericului, pe Pontonul care aprinde suflete şi ia-ţi tot ce ai nevoie din muzică, dacă ai cojones. Hai, cu încredere, spun cei de la Casa Baraj.

Join this Event on Facebook: Trust the Troublemakers!

Articolul precedentNatura se trezeşte la viaţă, pe melodia lacului Văliug
Articolul următorLa Epic Vara simţi ca în Dubai, alături de Mademoiselle Sabah + GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.