Cei de la Ryanair s-au gandit sa faca azi o surpriza placuta timisorenilor, asa ca au pus la bataie 20.000 de bilete spre toate destinatiile directe Ryanair din Timisoara la pretul de 5 euro pe zbor.

Superoferta de zboruri este valabila doar pentru biletele achizitionate astazi, 3 februarie 2017 pentru zborurile din Timisoara catre 7 destinatii ( vedeti poza atasata): Bucuresti, Londra, Dusseldorf/Weeze, Milano/Bergamo, Bruxelles/Charleroi, Franfurt Hahn si Berlin Schonefeld, iar preturile sunt pentru biletele achizitionate pentru februarie, martie, aprilie si mai. Astfel, un drum dus intors Timisoara – Londra, achizitionat pentru datele de 2-9 martie costa doar … 10 euro. Adica putin sub 50 de lei.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România and CEE, Ryanair, a declarat:“Ryanair este încântată să marcheze aniversarea a 5 luni de tarife reduse la Timișoara prin scoaterea la vânzare a peste 20,000 de locuri, la doar 5€. Suntem mulțumiți de rezervările în avans record pe rutele din cadrul Calendarului Vara 2017 Timișoara, care include 7 rute noi către București, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor aduce 600,000 de clienți pe an și vor susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, totul pentru că noi continuăm să creștem traficul și investițiile în regiunea Banat și România.

Pentru a sărbători rezervările record în avans, dar și 5 luni de tarife reduse la Timișoara, scoatem la vânzare peste 20,000 de locuri la doar 5€ pentru călătorii în perioada 6 februarie și 31 martie, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, astăzi, 3 februarie. Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Mai multe informatii despre zboruri puteti gasi pe site-ul operatorului aerian ryanair.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.