Timișoara are mână bună. E stabilă, ca foarfeca unui bărbier. Taie din vârfuri dacă încerci să despici prea mult firul în patru. Oferă aspect întregii sale naturi prin viziune. E „brici”, pe românește. Până și pomii își schimbă artistic nuanța părului în fiecare anotimp. Orașul își poartă look-ul vintage asortat perfect pe tendințele prezentului, iar acest freshness stilat e o amprentă personală care îl diferențiază de toate celelalte. Această particularite am descoperit-o și la Barbers Shop, o frizerie destinată exclusiv bărbaților care te ajută să intri în pielea unui gentleman modern.

Marius Dîscă este unul dintre bărbierii vedetă de la Barbers, care ne-a explicat ce înseamnă să fii un gentleman al prezentului, în Timișoara. Un gentleman nu uită de unde a plecat. Are bun simț și se gândește și la cei din jur. Respectă și ajută. Folosește cele două formule magice: „te rog” și “mulțumesc”. În această lume modernă, Timșoara e un oraș care se ține de cuvânt. De asta îmi și place atât de mult. Dacă îi arăți respectul cuvenit, îți oferă suport în ceea ce îți propui. Atâta timp cât ne purtăm frumos cu locul în care trăim, pot spune că am făcut primul pas în a fi niște gentlemani moderni, declară el.

Marius nu își ascunde trecutul, ci îl îmbrățișează ca o parte proeminentă din ceea ce a devenit în prezent. Deși poate părea greu de crezut, în spatele a tot ce sunt eu astăzi stau mulți ani de muncă… în construcții. Într-o zi a trebuit să spun stop, trebuia să fac ceva ce îmi plăcea, să merg cu drag la lucru. Am urmat un curs de șașe luni, unde l-am întâlnit pe Nick, omul care m-a ajutat foarte mult și m-a învățat să tund. El este, în prezent, cel mai bun prieten al meu și îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, declară el.

Astfel, hair stylit-ul și-a creat o semnătură proprie: sinceritatea în tuns, prin care se poate exprima pe deplin. Totul constă în conexiunea cu clientul prin comunicare. Doar așa poate prinde aceeași lungime de undă cu clientul său. Atunci când ne deschidem și spunem ce avem pe suflet, oferim o parte din noi. Facem acest lucru doar cu cei în care avem încredere. Cu cei de care ne simțim apropiați. Bărbații care se așează pe scaunul meu au încredere și în mine ca om, și ca hair stylist . Îmi povestesc întâmplări din viața lor ca unui prieten, iar în schimb le ofer o parte din viața mea cu aceeași sinceritate, prin tuns, mai declară Marius Dîscă.

Marius se menține pozitiv înconjurându-se de oameni dragi și făcând sport. Știe cât de importantă este familia și o păstrează aproape. Tatuajul pe care îl prețuiește cel mai mult este un portret al tatălui său. Filosofia sa de viață se împarte între valorile familiei și ale sănătății. Aici mai adaugă ambiție, multă muncă și punctualitate, pentru că mereu trebuie să fii serios în ceea ce faci. Însă ceea ce l-a ghidat spre top a fost pasiunea pentru acest meșteșug. Lucrurile create iubind ceea ce faci sunt cele care durează. Îți oferă creativitatea de a deveni original. Până la urmă, aici se rezumă sinceritatea în tuns: o declarație de dragoste din foarfecă către arta frumosului, încheie Marius Dîscă.

Articolul precedentBilete de avion din Timișoara spre Germania, Italia, Belgia si Anglia la doar 5 euro. Vezi lista destinațiilor
Articolul următorRecord de trafic pentru Aeroportul Timișoara – câți pasageri au zburat în 2017 de pe AIT?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.