Alex Corcionivoschi și pasiunea cutremurătoare a dansului mirilor

Lucrurile care nu se uită se nasc din dragoste. Din impulsul pe care un alt om ți-l oferă pentru a muta munți în numele unui sentiment. Din dorința de a-i clădi un univers doar al său cu palmele goale. Îți vei aminti mereu prima dată când v-ați sărutat, prima dată când v-ați dezbrăcat și v-ați iubit. Îți vei aminti mereu ochii ei când a acceptat să fie soția ta și zâmbetul de după, care a făcut să merite totul. Ea își va aminti mereu cât de stângaci și prostuț ai fost când te-ai pus într-un genunchi și te va iubi pentru asta. Buzele voastre se ating acum într-un schimb de suflete până la moarte.

Nunta este simbolul absolut al tuturor elementelor ce leagă doi îndrăgostiți. În marea schemă a lucrurilor, am întâlnit o persoană care te învață să-ți miști partenerul de viață la propriu. Alex Corcionivoschi dansează de 10 ani și își folosește pasiunea pentru a crea experiențe ce rămân întotdeauna în memorie. Specialitatea sa este dansul mirilor și a învățat nenumărate perechi cum să danseze la nunta lor ca într-un basm. Alex are un al șaselea simț când vine vorba de mișcări din inimă. Ajută miri să își creeze o coregrafie potrivită personalitații lor, pentru a se exprima cât mai original pe muzică. Când toți ochii sunt pe voi, însă voi v-ați pierdut în ochii celuilalt, în timp ce pașii vă ies natural, Alex zâmbește. Știe că și-a îndeplinit misiunea.

Sunt foarte pasionat de dans și fericit că pot să îi fac și pe cei din jur să fie atrași de același lucru. Mirii vin la mine cu plăcere și fac asta pentru cel mai nobil scop – nunta lor. Prin dans ei devin protagoniștii ce deschid cea mai specială seară din amintirile lor viitoare. Vin la mine pentru a fi siguri că vor avea o nuntă ca în povești, din care dansul e piesa de rezistență și astfel adaugă o primă filă în povestea vieții lor. Le ofer experineța mea și mult suflet și îmi doresc din partea mirilor să îmi ofere aceeași pasiune când sunt pe ring. Trebuie să fie un moment care cutremură încăperea, declară Alex Corcionivoschi.

Învață să dansezi cu Alex. Scrie-i AICI.

Articolul precedentProteste la Timisoara impotriva legii gratierii. Cate persoane au fost in Piata Operei ? GALERIE FOTO cu protestatarii
Articolul următorBilete de avion din Timișoara spre Germania, Italia, Belgia si Anglia la doar 5 euro. Vezi lista destinațiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.