folicaAlături de Partidul Național Democrat doresc să pun punct modului în care s-a făcut administrație în Timișoara și în județul Timiș în ultimii 26 de ani. Rezultatele administrației după cum dictează interesele meschine de grup sunt bine cunoscute: devalizarea bugetului și a patrimoniului municipal și a celui județean.

Din 2013 sunt consilier local și lupt să apăr patrimoniul Timișoarei.

Eu am demonstrat că pot. De unul singur, am blocat planuri ale grupurilor de interese private și ale politrucilor compromiși care ar fi creat prejudicii patrimoniului Timișoarei.

Sunt singurul consilier care am cerut în Consiliul Local să se stopeze cedarea gratuită către privați a terenurilor din patrimoniul Timișoarei.

De unul singur am împiedicat vânzarea la un preţ mult subevaluat a unui imobil impozant din patrimoniul Timişoarei, în valoare reală de 700 000 de euro. În septembrie 2013, administrația primarului USL Nicolae Robu în complicitate cu PSD Timiș și candidatul PSD Florică Bîrsășteanu au susținut proiectul de vânzare către PSD Timiș la un preț mult subevaluat (99160 euro), a unui imobil din patrimoniul Timișoarei în valoare reală de 700 000 euro. Pentru aprobarea vânzării erau necesare 18 voturi favorabile în Consiliul Local, proiectul a primit 17 voturi favorabile şi a fost respins prin votul meu împotrivă. Favorabil vânzării la preț subevaluat (de 7 ori mai mic decât cel real) au votat în complicitate consilierii PSD, inclusiv candidatul PSD pentru primărie Florică Bîrsășteanu, consilierii PNL și cei ai PNȚ-CD. Am dovedit concret că suma de 441176 lei (99160 euro), cu care s-a propus a fi vândut imobilul către PSD Timiş, nu este preţul real al unei clădiri cu 4 niveluri, 957 mp suprafeţe locative şi 1360 mp teren aferent, pentru care numai valoarea lucrărilor de renovare efectuate pe bani publici în anul 2012 a fost de 770031 lei. Certificatul care atestă existența renovării pe bani publici în valoare de 770031 lei este semnat chiar de către primarul Nicolae Robu, care, deși era prezent, a „închis ochii” și nu s-a opus acestei vânzări la preț subevaluat.

Monumentul rezistenţei anticomuniste din Banat de la Pădurea Verde a fost finalizat datorită acțiunii mele prin care am dovedit că anual erau alocate sume importante din bugetul local pentru lucrări la monument date ca efectuate în acte, dar care în realitate nu existau. La presiunea mediatică generată prin dezvăluirile mele, administrația USL a fost nevoită să finalizeze Monumentul rezistenței anticomuniste din Banat și să înceteze drenajul nejustificat al banilor publici (640 000 lei numai în perioada 2012-2014).
Acum, alături de Partidul Național Democrat doresc să elimin definitiv corupția din administrația locală, în Timișoara și în județul Timiș.

Obiectivul candidaturii mele la funcția de Primar al municipiului Timișoara este administrarea bugetului și a patrimoniului local doar în beneficiul timișorenilor, nu al grupurilor de interese private.

Am alături o echipă de tineri integri și bine pregătiți profesional, care sunt hotărâți să se implice pentru ca Timișoara și județul Timiș să aibe viitorul prosper pe care îl merită.
Corupția ucide viitorul generațiilor tinere. În ultimii 26 de ani, generație după generație de tineri au fost de „sacrificiu”, nu li s-a oferit un viitor prosper în România din cauza corupției din politică și din administrație.
Anul trecut, tinerii au cerut schimbarea clasei politice compromise.

Eu, împreună cu PND, ofer o alternativă reală de schimbare în bine a politicii și administrației locale.

Candidații PND pentru alegerile locale sunt tineri onești, competenți profesional, care nu au fost implicați în politică până acum.

Acești tineri profesioniști sunt motivați să nu mai lase viitorul lor și al familiilor de bănățeni în mâna politrucilor corupți care servesc grupuri de interese meschine.

Partidele sistemului corupt nu vor propune niciodată candidați integri. În sistemul politico-administrativ corupt sunt promovați numai oamenii compromiși care răspund la comenzile grupurilor de interese private.

Împreună cu PND, doresc să stopez politica făcută de aceste partide compromise între care exită o complicitate care le permite să controleze administrația locală după cum cer interesele lor de grup, în detrimentul celor ale cetățenilor din Timișoara și din județul Timiș.

Partidul Național Democrat are o echipă de profesioniști tineri și onești pregătiți să ofere o administrație locală în beneficiul bănățenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.