Zi importantă pentru membrii Partidului Mișcarea Populară Timișoara. Astăzi, 34 dintre ei, în frunte cu liderul organizației, Marius Dugulescu, și-au depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Timișoara. Depunere Dosare PMP

“Odată cu candidtaurile am depus și listele prevăzute de lege pentru susținerea acestora. Din păcate însă, semnăturile au fost strânse foarte greu în stradă, întrucât primarul nu ne-a aprobat corturile”, a precizat candidatul PMP Timișoara la funcția de primar al municipiului, Marius Dugulescu, care se declară optimist cu privire la rezultatele alegerilor. Asta în contextul în care, 80% dintre candidații Partidului Mișcarea Populară sunt oameni obișnuiți, care nu au mai făcut politică.
“Pornim cu foarte mare încredere pentru că venim înaintea electoratului cu o listă de oameni cinstiți, oameni curați, 80% dintre ei sunt oameni care nu au mai făcut politică până acum, oameni care s-au săturat să fie mințiți, înșelați de politicienii care promit multe și odată ajunși la putere uită de nevoile cetățenilor de rând, uită de implicarea lor pentru rezolvarea problemelor orașului Timișoara. De multe ori, aceste persoane care au ajuns să fie alese s-au îngrijit mai mult de propriile lor cariere și buzunare, decât de interesele celor mulți”, a mai spus Marius Dugulescu.
Candidatul PMP la Primăria Timișoara este convins că timișorenii se vor regăsi în programul său electoral, ce va fi prezentat odată cu începerea campaniei și care este centrat pe drepturile constituționale: dreptul la sănătate, dreptul la educație, dreptul la un mediu sănătos și dreptul la informare. De asemenea, Dugulescu vrea ca Timișoara să fie din nou, un etalon al civilizației.
„Îmi doresc ca Timișoara să devină un oraș cu adevărat european, să devină un oraș curat și, mai mult decât orice, noi toți ne dorim ca Timișoara să devină un oraș respectat așa cum a fost imediat după Revoluția din 1989. Astăzi, din păcate, Timișoara este de multe ori este un subiect comic pentru presă și pentru cititorii mass-media, cu tot felul de subiecte care ne fac mai puțin cinste”, a conchis candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Timișoara.
Partidul Mișcarea Populară a depus pentru Consiliul Local al Municipiului Timișoara o listă completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.