wizz60Wizz Air Group a relansat și îmbunătățit platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, care acționează acum ca tour operator. Cei aflați în căutarea unei vacanțe pot economisi timp și bani rezervând online, ușor și oricând, bilete de avion și cazare pentru sejururi sau city break-uri în orice destinație Wizz Air, la tarife foarte scăzute.

Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, și oferă acces la o gamă variată de peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Indiferent de varianta de călătorie căutată, vacanță pe o perioadă mai lungă de timp, city break sau o călătorie în scop de afaceri, oricine dorește poate rezerva online călătoria prin intermediul aeronavelor Wizz Air și hotelul preferat din selecția variată Wizz Tours. Site-ul este disponibil și în limba română, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal.

Janos Barits, Managing Director Wizz Tours, a declarat: “Wizz Tours economisește cu adevărat bani și timp pentru călători deoarece aceștia pot alege dintr-un număr generos de oferte și servicii, iar totul se rezervă online, cu doar câteva click-uri. Tariful pentru pachetul compus din transport și cazare este cu 10-15%* în medie mai scăzut decât dacă s-ar opta separat pentru biletul de avion și rezervarea la hotelul ales. Totodată, doritorii își pot personaliza călătoria prin serviciile binecunoscute de la Wizz Air, fie că este vorba de transfer la sau de la aeroport sau de alte opțiuni de confort sau optimizare a costului.”

Pachetele de vacanță sunt disponibile pentru orice perioadă: vacanță de vară în Larnaca de la 1.500 de RON**, city break la Roma de la 850 de RON**, city break la Barcelona de la 1.500 de RON**, vacanță de vară la Malta de la 1.900 de RON** și city break la Lisabona de la 1.900 de RON**. Pentru cele mai bune și recente oferte vizitați wizztours.com.

“Clienții Wizz Tours se vor bucura de siguranța și confortul zborurilor Wizz Air, în condițiile în care toate cursele sunt oferite exclusiv cu aeronave Wizz Air și vor avea o călătorie lipsită de griji întrucât vacanța este protejată mulțumită măsurilor de reglementare referitoare la asigurări ale tour operatorilor”, a adăugat Janos Barits.

Pachetele de călătorie Wizz Tours pot fi achiziționate online, unde procesul de rezervare este rapid și intuitiv. Călătorii aleg destinația și perioada, iar apoi, în funcție de datele pentru care au optat primesc o listă variată de hoteluri. Odată alese hotelul și tipul de cameră se trece la secțiunea dedicată detaliilor de zbor, cum ar fi bagajele, serviciile de îmbarcare prioritară, asigurarea de călătorie și altele. Totul poate dura doar câteva minute.

Despre Wizz Tours

Wizz Tours oferă o selecție variată de pachete de călătorie pentru vacanțe sau în scop de afaceri, inclusiv o varietate de city break-uri, vacanțe de vară și de iarnă. Pachetele Wizz Tour oferă acces la o rețea de rute Wizz Air în continuă dezvoltare, care constă în peste 380 de rute în și în afara Europei, în special în Europa Centrală și de Est.

*Conform Raportului de Monitorizare de Piață Wizz Tours din trimestrul 1 2016

** Preț pentru 2 persoane, vacanțele includ 7 nopți, iar city break-urile 3 nopți

Articolul precedentHamlet de W. Shakespeare în regia Adei Lupu Hausvater și pe muzică Subcarpați, un spectacol-eveniment pe scena TNT
Articolul următorMarius Dugulescu și-a depus candidatura la funcția de primar al Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.