sterge 007Elektrobit (EB), lider în dezvoltarea de soluții tehnologice integrate pentru industria de automobile, și-a anunțat extinderea în două noi locații internaționale: Timișoara, România și Bangalore, India. Extinderea activităţii înseamnă şi un plus de până la 80 de ingineri software. Cu aceste resurse suplimentare și personal calificat, Elektrobit intenționează să sprijine dezvoltarea actuală a liniei sale de soluții – EB tresos – și să-şi extindă eforturile sale în următoarea generație de AUTOSAR. Cu milioane de vehicule pe drumurile din întreaga lume, linia de produse EB tresos este deja lider de industrie.

Elektrobit furnizează în prezent producătorilor şi distribuitorilor de automobile de top soluţii software și servicii într-un spectru larg de domenii, care includ: asistenţă la condus, de navigație, de infotainment, maşini conectate între ele și infrastructură auto. Soluțiile de ultimă generaţie AUTOSAR, compatibile pentru unitățile de control electronic (ECU), cuprind software-ul de bază, sisteme de operare, sisteme de configurare, soluții de siguranță, testare și servicii de integrare.

Birourile din India și România se vor concentra pe consolidarea portofoliului de software, soluţii și servicii Elektrobit AUTOSAR pentru a îndeplini cerințele din ce în ce mai complexe ale pieței. Cu o cerere tot mai mare de soluții avansate pentru unităţile de control electronic pentru conducerea automată și pentru sistemele de viitor de conectare a maşinilor, Elektrobit are în plan o îmbunătățire continuă prin Adaptive AUTOSAR, abordarea orientată spre viitor, pentru a controla creșterea nevoilor de performanță, fiabilitate și flexibilitate ale unităţilor moderne de control electronic, precum şi a controlerelor.

„Constructorii auto cer caracteristici şi o conectivitate mai sofisticate pentru maşinile lor, fără a sacrifica securitatea acestora. De aceea, Elektrobit și-a făcut o prioritate din extinderea activitățile în domeniul soluțiilor avansate ECU”, a declarat Alexander Kocher, preşedinte şi director general Elektrobit. „Odată cu extinderea din Timişoara şi Bangalore, ne putem concentra pe abordarea provocărilor complexe cu care se confruntă piața și putem să continuăm să oferim soluții inovatoare pentru clienții noștri din întreaga lume”, a adăugat acesta. Extinderea este cea mai recentă mișcare în strategia Elektrobit cu scopul de a crea o reţea globală de specialitate, orientată spre toţi clienţii, cu birouri internaţionale de dezvoltare aflate într-o strânsă legătură.

Despre Elektrobit (EB)
Elektrobit (EB) este un premiat și vizionar furnizor global de soluţii şi servicii software embedded pentru industria automotive. Drept un lider în software-ul auto, cu peste 25 de ani, care deserveşte industria, competenţele software Elektrobit veghează peste 70 de milioane de vehicule și oferă soluții flexibile, inovatoare pentru infrastructura auto conectată, tehnologii pentru interfața om-mașină (HMI), navigație, asistenţă la condus, unități de control electronic (ECU) și servicii de inginerie software. Elektrobit este o companie deținută în totalitate de Continental. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi vizita pe site-ul Elektrobit, www.elektrobit.com

Sursa foto: stiridinvest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.