sterge 006“Pune-ți amprenta pe viitorul tău!” este evenimentul la care vă invită miercuri, tinerii liberali, membri ai Cluburilor Studenţeşti Liberale Timiş. Între orele 12-20, pe platoul din faţa Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”, sunt aşteptaţi toţi studenţii pentru care Complexul Studenţesc este a doua lor casă, pentru a face propuneri de modernizare a acestui adevărat cartier studenţesc. La eveniment şi-a anunţat participarea şi primarul Nicolae Robu, de la ora 16.30.

“Având în vedere că actuala administraţie locală a desfăşurat ample procese de modernizare a Complexului, CSL Timiş doreşte să ducă mai departe acest demers. Prin această acţiune ne propunem să intermediem comunicarea dintre student şi administraţie. Astfel, miercuri, 20 aprilie, între orele amintite, toţi studenţii sunt aşteptaţi să vină cu propuneri de îmbunătăţire a zonei sau să semnaleze problemele cu care se confruntă”, a precizat Ciprian Trocan, coordonatorul evenimentului.

Studenţii vor scrie pe bileţele propunerile lor, acestea vor fi introduse într-o urnă, iar propunerile studenţilor vor fi apoi înmânate reprezentanţilor administraţiei locale din Timişoara, precum şi reprezentanţilor universităţilor. Pentru ca acţiunea să fie deopotrivă interactivă, dar şi distractivă, tinerii vor avea la dispoziţie un panou, vopsea de diferite culori şi mănuşi, pentru a-şi lăsa amprenta pe pânza special amenajată pentru ei.

“Acţiunea organizată împreună cu colegii mei are scopul de a sprijini şi soluţiona problemele studenţilor, dar şi de a veni cu idei noi de modernizare a Complexului Studenţesc. Îmi doresc ca studenţii să se alăture campaniei noastre şi să conştientizeze că doar având un spirit civic foarte dezvoltat putem contribui la o modernizare şi la o bună funcţionare a societăţii în care trăim”, a adăugat Eugen Grigoroiu, copreşedinte CSL Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.