Pe nouă porțiune de trotuar refăcută recent, situată pe Calea Aradului între str. Timiș și Biserica Agape, s-au montat stâlpișori pentru a împiedica parcarea mașinilor pe trotuar, așa cum frecvent se întâmpla înainte de refacerea carosabilului și trotuarului pietonal. Un lucru bun, care obligă șoferii să caute locurile de parcare amenajate în zonă, fără a mai lăsa mașina acolo unde vor ei.

Zona respectivă ar mai avea nevoie de puțină atenție din partea Primăriei Timișoara, care, fără eforturi financiare mari ar putea construi un părculeț în cvartalul format din blocurile de pe Calea Aradului și Calea Torontalului. Și de ce nu, încă un minipărculeț în locul fostei benzinării de pe strada Timiș, porțiunea ce unește Calea Aradului cu Torontalului.

Este adevărat, progresele sunt mici și lente, iar lipsa poliției care să aplice șoferilor indisciplinați sancțiunile conforme legii face ca tot acest proces să fie și mai anevoios pentru persoanele care folosesc locomoția pentru a se deplasa.

Suntem curioși în cât timp vom avea și primul autoturism parcat în interiorul zonei interzise parcării de pe Calea Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.