La peste o lună de zile după ce a atras atenția asupra situației din Clăbucet, zonă în care în urma demolării garajelor trebuiau să înceapă lucrările pentru amenajarea urbană a unui parc și parcări de zonă, consilierul local Roxana Iliescu revine cu o nouă postare, arătând din nou indiferența administrației locale a Timișoarei față de problemele din cartierele orașului.

„Priviți și voi ce este în Clăbucet! În loc de utilaje și muncitori care să lucreze la noua parcare și amenajarea spațiului verde găsim mizerie, bolovani și bălării de un metru!

În plenul din 26 iulie, după intervențiile pe care le-am făcut pentru începerea lucrărilor cât mai repede, primarul Fritz a afirmat că lucrările vor demara în a doua săptămâna din luna august… Adevărat este că nu a precizat anul! Autoritatea primarului Fritz e zero, la fel și credibilitatea lui!

Voi realizați cum gestionează oamenii ăștia proiectele orașului, în contextul în care nu sunt în stare să gestioneze un proiect precum cel din Clăbucet… mai exact să amenajeze niște locuri de parcare civilizate și spațiul verde cu propriile societăți, aflate în subordinea municipiului?!

Am inițiat acest proiect în 02.08.2022. Raportat la proceduri, termene legale capacitatea de lucru a Societății de Drumuri Municipale trebuia să fie finalizat încă din octombrie- noiembrie 2022!” încheie Roxana Iliescu o postare online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.