Peste 30.000 de oameni au intrat aseara la Flight Festival, conform estimarilor organizatorilor. Capul de afis al serii a fost concertul lui John Newman, dar si cei de la Clean Bandit au facut un show captivant pentru public.

Cele trei scene ale festivalului au continuat sa atraga spectatori in momentele cheie, iar zonele de relaxare devin supraaglomerate in pauzele dintre concerte.

In total, in primele doua seri ale Flight Festival, au intrat la evenimentele organizate la Cioca peste 50.000 de oameni. Prima seara a adus la Aerodrom 20.000 de spectatori. Avand in vedere conditiile meteo bune din aceasta seara, este de asteptat ca la Aerodrom sa ajunga cel putin 25-30.000 de spectatori. Recordul Flight Festival de pana acum este de 60.000 de spectatori, record ce va fi probabil doborat azi.

Capul de afis in aceasta seara la Flight este Rag’n’bone, concertul va incepe la 22:45. La aerodrom se poate ajunge cu E6 sau cu autobuzul Flight, numarul de curse fiind crescut. Orarul poate fi vazut aici. Biletele pentru ziua de azi se pot achizitiona la intrarea in Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.