Aproape 20.000 de oameni au venit la Aerodromul Cioca în prima zi a Flight Festival, demonstrând încă odată succesul celui mai mare festival din vestul României.

În ciuda vremii nefavorabile, încă de la orele serii traficul spre Aerodrom a început să fie blocat de miile de mașini care se îndreptau spre scenele Flight Festival. Oamenii dornici de evenimente de anvergură în anul Capitalei Culturale au venit la Aerodrom în număr impresionant. Pe scenă au fost prezenți Connect-R, Delia și BUG Mafia, dar și artistul serii Tom Odell.

În această seară, pe scena Flight va urca un nume de referință în muzica de azi, John Newsman. Mâine seară, cap de afiș al Festivalului va fi Rag’n’bone, aflat pentru prima oară în România.

Trafic îngreunat și pentru autobuzul Flight Festival si Expres 6

În ciuda ploii mărunte, în jurul orei 20:00 coloana de mașini se întindea de la Piața Consiliul Europei până la Aerodrom. Străzile adiacente au fost și ele blocate (Miresei, Bucovinei, Liege și Grigore Alexandrescu) de mașinile care se îndreptau spre Flight. Probabil mulți nu știu că organizatorii Flight Festival au pus la dispoziție gratuit celor care vin la Festival un autobuz supraetajat. Double-decker-ul dar și linia E6 a STPT merge pănă la Metro în Calea Torontalului, chiar lângă Aerodrom.

Organizatorii Flight îi roagă pe șoferi să lase mașinile acasă și să vină la festival cu mijloacele de transport puse la dispoziție, pentru a fluidiza traficul. Mai jos aveti programul autobuzelor care vor face curse dus-întors la Flight Festival.

În 2023, capetele de afiș al celor trei zile de festival vor fi Tom Odell, John Newman și Rag’n’bone. Mai multe informatii despre Flight 2023 puteti găsi aici, iar biletele pot fi cumpărate de aici . Dacă aveți noroc, le puteți câștiga și de pe pagina Orașul Timișoara, unde vom avea zilnic câte un concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.