Într-o postare online, consilierul județean Alexandru Iovescu propune desființarea postului de administrator public al județului Timiș, post deținut în prezent de liberalul Marian Vasile. PSD consideră că în acest moment postul este ocupat dar titularul acestuia nu întreprinde nicio acțiune care să justifice plata salariului acestuia. În plus, susține consilierul județean, alte direcții din CJ Timiș fac exact aceiași treabă ca și oamenii și direcțiile menționate de ei în propunere.

„Pentru că nu putem să-i scriem noi demisia lui Alin Nica, am propus desființarea postului de adminstrator public al județului Timiș precum și desființarea Biroului pentru dezvoltare a turismului și evenimente! Asta am propus pentru noua organigramă a Consiliului Județean, care s-a aflat până astăzi în procedura de transparență decizională.” spune consilierul județean.

Postul este irelevant azi, susține PSD Timiș

„Nu are nicio relevanță, în acest moment, un astfel de post, oricât ar vrea actualul ocupant al lui să arate altfel. Am propus desființarea lui pentru că nu se justifică să cheltuim din buget sume importante pentru o activitate pe care deja o fac alți angajați ai instituției, adică coordonare, îndrumare, control și răspundere de realizare a atribuțiilor Biroului de telecomunicații și transformare digitală. Pentru că altceva nu face acest administrator public, în prezent, toate atribuțiile i-au fost retrase chiar de șeful direct, Alin Nica. Oamenii angajați acolo își fac treaba foarte bine și fără administratorul public, așa cum au dovedit în mai multe rânduri.

Da, actualul administrator public al județului ar rămâne fără post în cadrul CJ, dar instituția ar gestiona mai eficient resursele financiare de care dispune!

În ceea ce privește Biroul pentru dezvoltare a turismului și evenimente, există deja o Asociație pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș. Deci există două structuri care fac același lucru. Nu are nicio logică.

Grupul consilierilor județeni PSD propune ca angajații acestui birou să fie transferați la APDT și la celelalte compartimente funcționale ale Consiliului Județean și desființarea acestei structuri.

Vom vedea cum va vota plenul Consiliului Județean Timiș, dacă pentru eficiență în gestionarea resurselor sau doar pentru a menține un personaj într-o funcție!” încheie Iovescu postarea online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.