Deoarece traficul spre Aerodromul Cioca este îngreunat de sutele de mașini care se vor îngrămădi spre parcarea aerodromului, iată cele mai eficiente metode de a ajunge la Flight Festival.

1 . Cum ajungi cu mașina la Flight Festival?

Dacă vii din partea de sud sau vest a orașului, cea ma rapidă și eficientă soluție este să îți lasi mașina în Parcarea Lidl pe Torontalului și să mergi restul distanței pe jos. O altă soluție după ora 20:00 ar fi să ocolești prin Sânandrei și Dudești și să parchezi la Metro Torontalului iar restul distanței să o parcurgi pe jos.

2 . Cum ajungi cu autobuzul la Aerodromul Cioca?

Ai la dispoziție două autobuze : linia E6 de la STPT și autobuzul Flight. Stațiile lor le poți vedea în graficul de mai jos, la fel și timpii de pornire din fiecare stație. La fel și întoarcerea, poți liniștit veni cu autobuzul înapoi spre casă.

3 . Mersul pe jos

O vorbă populară spune că „mersul pe jos face piciorul frumos”. Cea mai simplă și eficientă modalitate. Iei un mijloc de transport care să te aducă în Calea Aradului (E1, 18, 17) iar de acolo vii pe jos. Vei avea de mers cam 2-3 kilometri, dar îți va fi extrem de folositor, din punct de vedere al sănătății.

Despre Flight Festival

În 2023, capetele de afiș al celor trei zile de festival vor fi Tom Odell, John Newman și Rag’n’bone. Mai multe informatii despre Flight Festival 2023 puteti găsi aici, iar biletele pot fi cumpărate de aici . Dacă aveți noroc, le puteți câștiga și de pe pagina Orașul Timișoara, unde vom avea zilnic câte un concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.