Record de spectatori pentru Flight Festival 2023, ținut în weekendul trecut la Timișoara pe Aerodromul Cioca. 80.000 de spectatori au intrat pe porțile celor de la Flight Festival pe parcursul celor trei zile de festival, un record absolut pentru seria de evenimente ținută vara la Aerodrom sub numele de Flight.

Până recent, recordul Flight Festival a fost de 60.000 de oameni, record depășit în acest weekend. Prin numărul mare de participanți, Flight Festival devine cel mai mare festival din Timișoara ultimilor trei ani și se aproprie de recordul de 120.000 de spectatori al Diskoteka Festival, eveniment ținut în 2019 la Stadionul Dan Păltinișanu. În prima zi de Flight Festival, poate și datorită ploii, au fost 20.000 de spectatori. A doua zi, sâmbătă, au ajuns la aerodrom la evenimente 25-30.000 de oameni. Ieri, în ultima zi de Flight au ajuns 30-35.000 de oameni la evenimentele ținute pe Calea Torontalului.

Flight Festival – un nume de referință în vestul României

Flight Festival a adus în cele trei zile de evenimente zeci de artiști care au performat pe scenele puse la dispoziție de organizatori. Au cântat în fața publicului Connect-R, Delia, BUG Mafia, Maryliss, Subcarpați dar și nume mari ale scenei mondiale : Tom Odell, John Newman, Clean Bandit și Rag’n’Bone Man.

Flight confirmă statutul de festival  mare atât prin numărul  de participanți, cât și prin diversitatea de evenimente și opțiuni oferite în timpul zilei. De la ridicări cu balonul și datul pe roată până la zborul cu avioane de mici dimensiuni deasupra Timișoarei. Bineînțeles, și partea de mâncare a fost importantă, zeci de tonete cu clătite, langoși, burgheri, cafea, noodles și shaorma au deservit poftele festivalierilor.

A mai fost amenajată la Flight și o zonă de tehnologie, unde erau prezentate câteva inovații tehnologice – de la imprimanta 3D la roboței care îndeplineau diferite task-uri. Nici cei mici nu au fost uitați de organizatori, având amenajată o zonă specială în cadrul festivalului.

Pe cele trei (de fapt patru) scene au fost permanent artiști în spatele consolei sau la microfon: scena trap, main stage-ul și scena retro adunând oameni dornici de muzică bună și distracție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.