Campeador, grupul de investiţii din Cluj Napoca, anunţă finalizarea primului proiect din Timişoara. Acesta se deosebeşte în piaţa ansamblurilor rezidenţiale prin faţada ventilată – un sistem de placare exterioară pentru clădiri ce combină estetica, funcţionalitatea, mentenanţa uşoară şi eficienţa energetică.

Timişoara se află într-o continuă expansiune atunci când vorbim despre sectorul construit. Asemenea oraşelor europene, zona de nord a Timişoarei prinde contur şi se transformă, datorită investiţiilor pe care aceasta îl atrage.Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale care şi-a deschis porţile este Campeador (Torontalului).

Aflat în vecinătatea clădirii Vox Technology Park, ansamblul se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 5000 mp şi cuprinde 166 apartamente, opt penthouse-uri și aproximativ 1.300 mp spații comerciale la parter. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 10.000.000 de euro.

Clădirea se remarcă prin sistemul faţadei, unul folosit foarte mult în arhitectura clădirilor din Vest. Sistemul de faţadă ventilată protejează structura peretelui şi creşte rezistenţa la variaţiile de temperatură. Pe scurt, pe timpul verii, acest sistem reflectă căldura solară, astfel temperatura din interiorul clădirii va fi mai mică, iar în timpul iernii, termoizolaţia uscată previne răcirea excesivă.

“Sistemul a fost creat, în primul rând, pentru termoizolarea eficientă a interiorului, iar acest lucru se produce datorită faptului că spaţiul dintre plăcile exterioare şi termoizolație creează un strat de aer ventilat, care în combinaţie cu acţiunea unui strat izolant aplicat pe pereţii clădirilor îmbunătăţeşte eficienţa termică a clădirii”, declară Andrei Abrudan, director comercial Campeador.

Lucrările pentru ansamblul rezidenţial au început în februarie 2018, iar în acest moment sunt finalizate. Prețurile încep de la 63.000 euro pentru apartamente de 44 mp şi balcon de 5 mp. Proiectul are apartamente cu 1 camera, 2 camere, 3 camere şi 4 camere, 8 penthouse-uri cu suprafeţe cuprinse între 92 şi 107 mp şi terase de 20, respectiv 80 mp.

Despre Campeador

Fondată în anul 2006, CAMPEADOR este o afacere de familie, ceea ce înseamnă că toate activităţile întreprinse sunt susţinute pe patru piloni: onestitate, încredere, durabilitate şi viziune spre viitor.

Activi pe piaţa naţională şi internatională, compania înfiinţată la Cluj Napoca se remarcă în sectorul construcţiilor prin seriozitatea cu care îşi respectă angajamentele şi termenele de predare şi inovaţia privind materialele de calitate superioară folosite în construcţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.