Coca-Cola HBC Romania, cea mai mare companie din industria locala de bauturi, inaugureaza astazi cea mai recenta investitie, in valoare de 7 milioane de euro: o linie de productie de mare viteza pentru imbutelierea dozelor, in fabrica de la Timisoara, cu o capacitate maxima de productie de 90.000 doze/ora. Cu aceasta noua si semnificativa investitie la nivel local, Coca-Cola HBC isi reafirma angajamentul puternic si pe termen lung fata de piata din Romania.

Noua linie de imbuteliere doze lansata de Coca-Cola HBC Romania in fabrica din Timisoara este, in prezent, cea mai rapida de pe piata locala si are un inalt grad de automatizare de ultima generatie. Capacitatea sa zilnica de productie este de 2 milioane de doze. De asemenea, in cadrul fabricii din Timisoara, este linia cea mai eficienta din punct de vedere energetic (410 kW / h) si linia cu cel mai mic consum de apa pe litru de bautura produsa (1,1L). Proiectul a demarat in noiembrie 2016, iar perioada de testare a fost finalizata la sfarsitul lunii mai 2017.

„Suntem prezenti pe piata romaneasca de peste 25 de ani si angajamentul nostru aici este foarte puternic. Acum, ne extindem radacinile la nivel local cu o noua investitie, in valoare de 7 milioane de euro, intr-o linie de imbuteliere doze de mare viteza. Aceasta investitie este o noua confirmare a angajamentului nostru profund fata de economia si comunitatea locala. Suntem fericiti ca fabrica noastra din Timisoara dispune acum de cea mai rapida linie de imbuteliere pentru bauturi din Romania. De asemenea, suntem mandri de contributia noastra la nivelul comunitatii locale. Ne angajam sa investim in continuare, Romania este o piata foarte importanta in cadrul grupului Coca-Cola HBC, si suntem foarte incantati de ceea ce urmeaza”, a declarat Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.