Cea mai mare petrecere a lunii august se dă în EpicCentrul Timișoarei, în acest weekend! Vineri, la Epic Vara, invitați speciali sunt The Motans, cei care au descoperit cum să păstreze vara pe buzele și în inimile oamenilor. 

The Motans au intrat în grația timișorenilor, cucerindu-i definitiv și irevocabil prin remix-urile realizate de către duo-ul Dirty Nano, în colaborare cu trupa. Boxele bubuie pe cunoscutele refrene ale pieselor: Jackpot, Înainte să ne fi născut sau  Invitat, care i-au făcut pe membrii formației atât de consacrați.

Cei prezenți vor putea să se bucure de o noapte plină de energie, pentru că Epic Vara este locul unde ceasurile se opresc, iar timpul se măsoară în muzică și amintiri de neuitat. Vara nu este un anotimp, ci o stare pe care o poți păstra doar dacă o alimentezi cu emoții pozitive, oameni frumoși și dans până-n zori.

Dacă The Motans ar avea nouă vieți, muzica ar fi prezentă în toate!

Text: Veronica Vladei

Articolul precedentEpic Vara e #HOT, iar Timişoara petrece ca în Dubai!
Articolul următorDe anul viitor vom cumpăra cartele telefonice prepay doar cu buletinul. Până când mai poți folosi cartela telefonică fără buletin?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.