Pentru că nu vor (sau nu pot) să pună automate de bilete în stațiile STPT (RATT) cei de la Societatea de Transport Public Timișoara ne informează că în ziua de Sfânta Maria (15 august 2019, declarată zi liberă ) vor fi deschise în întreg orașul doar patru stații de cumpărare bilete. Vă redăm mai jos comunicatul STPT:

Societatea de Transport Public Timişoara anunţă că, în 15 august, zi nelucrătoare, vor fi deschise următoarele patru puncte de vânzare pentru abonamente şi bilete: Piaţa 700, AEM, Calea Lipovei și Muzeul “Corneliu Miklosi” (Badea Cârţan). Punctele de vânzare vor funcţiona după program normal, în intervalul orar 06 – 21:30.

Desigur, există alternative pentru a plăti biletul de transport în comun, atăt cu cardul de credit sau debit, direct în mijlocul de transport, cât și online, prin scanarea unui QR code dintr-o aplicație (puteți afla mai multe informații în afișele din mijloacele de transport din oraș).

Articolul precedentLoturile 3 și 4 ale autostrăzii A1 Lugoj-Deva vor fi deschise circulației până la sfârșitul acestei luni
Articolul următorContinental combină camera frontală și cea interioară pentru o conducere automatizată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.