Vedetă PRO TV a spus adio carierei în televiziune și a intrat în politică. Începând de duminică, acesta este noul membru al Partidului Verde, o formațiune politică ecologică care a dat scenei politice cel puțîn un nume celebru, activistul Remus Cernea.

La ultimele alegeri prezidențiale la care a participat Partidul Verde a luat mai puțîn de 1% din voturile valid exprimate, fiind vorba de prezidențialele din 2014.

După semnarea actului de adeziune, Florin Călinescu a devenit președinte al Partidului Verde. ”De astăzi, verzii români intră pe scenă politică cu Florin Călinescu președinte. Veți vedea că se poate face și o altfel de politică în interesul oamenilor dar și cu respectul mediului înconjurător în care trăim”, este mesajul prin care Partidul Verde  anunță pe pagina de Facebook intrarea în politică a actorului timișorean.

Partidul Verde a fost înființat în 2005 și a participat la alegerile prezidențiale din 2009, susținând candidatura lui Remus Cernea. La Congresul din 14 ianuarie 2012, Ovidiu Iane a fost ales președinte al partidului, Iane fiind ulterior ales deputat PSD.

Întrebarea care stă pe buzele fanilor timisoreanului este dacă acesta va fi concediat de PRO TV, țînând cont de politica postului TV în privința angajaților și colaboratorilor. În prezent Florin Călinescu face parte din juriul emisiunii Românii au talent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.