Știri naționale și internaționale Florin Călinescu și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte...

Florin Călinescu și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte al României

Actorul Florin Călinescu, în vârstă de 67 de ani, a anunțat într-o apariție la Antena 3, luni seara, că intenționează să candideze pentru funcția de Președinte al României în acest an, reprezentând un partid nou. El a menționat că va dezvălui numele partidului în aproximativ două săptămâni.

Florin Călinescu a afirmat că va lua o decizie finală cu privire la candidatura sa la prezidențiale după alegerile europarlamentare, în funcție de rezultatele obținute de partidul pe care intenționează să-l reprezinte. Actorul estimează că partidul său va obține în jur de 500.000 de voturi la alegerile europarlamentare din 9 iunie, ceea ce ar traduce în 2-3 mandate de europarlamentari.

„Președintele României trebuie să fie un adept al suveranității, dacă acesta este termenul corespunzător pentru patriotism”, a subliniat Florin Călinescu.

Cu o săptămână în urmă, Călinescu a anunțat într-un mesaj pe Facebook că se întoarce în politică.

„Punem capăt tuturor speculațiilor, PSD, PNL, USR, UDMR și toate celelalte… AUR și SOS, le punem capăt acum. Deci nu mă înscriu în niciunul dintre aceste partide, ca să fie foarte clar”, a declarat actorul atunci, conform informațiilor de la Pagina de Media.

În 2019, Florin Călinescu a ocupat funcția de președinte al Partidului Verde, fondat în 2005.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.