Reduceri și Shopping KiK continuă expansiunea în Vest cu primul magazin din Timișoara

KiK continuă expansiunea în Vest cu primul magazin din Timișoara

KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, deschide primul magazin din Timișoara, pe bulevardul 16 decembrie 1989, nr. 71, etajul 1. Retailer-ul ajunge astfel la un număr de 17 magazine deschise în România, în mai puțin de 1 an.

Inaugurarea oficială a primului KiK din Timișoara are loc vineri, 31 mai, de la ora 09.00, iar retailerul german anunță promoții speciale cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, în zilele de 31 mai și 1 iunie, toate produsele din magazin vor fi reduse cu 10%, iar hainele și accesoriile pentru copii vor avea o reducere de 20%. Clienții care sunt prezenți în weekend-ul deschiderii vor putea profita de atmosfera energică, cu muzică, baloane, vată de zahăr, faimoasa mascotă KiK și multe premii la ruleta și cartoanele norocoase.

 „Inaugurarea primului magazin KiK din Timișoara e un moment foarte important pentru noi. Este al doilea oraș mare din România și cel mai mare oraș din vestul țării în care deschidem în doar câteva luni de la intrarea noastră pe piață. Acest lucru ne dovedește că există o cerere tot mai mare pentru produsele de calitate KiK, la un preț foarte bun. Îi așteptăm pe timișoreni să se convingă de acest lucru. Le-am pregătit numeroase surprize pentru primul weekend de vară”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului, cu o suprafață de peste 800 mp, sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru casă și diverse produse din categoria home&deco.

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară. Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea, București (Bucur Retail Park, Liberty Center), Constanța.

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesați www.kik.eu/ro/companie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.