În atenția șoferilor, taximetriștilor, clienților și timișorenilor,

În vederea îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim, dorim să vă comunicăm oficial, #TudoTaxi lansează o campanie de îmbunătățire a serviciilor existente!

📜 Încă din anul 1996, atunci când toate erau la început și nimic nu era ușor, ne-am perfecționat treptat, ne-am îmbunătățit serviciile, am evoluat, am ținut pasul cu schimbările, dar cel mai important, am ținut mereu cont de părerile clienților. Fie ele negative sau pozitive, am încercat să devenim mai buni!

🚖 După 23 de ani suntem tot aici, servind mii de clienți zilnic, ducând oamenii acasă, ascultându-le poveștile vieții. 

💡Acum avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, al clienților. Avem mai bine de 1200 mașini în trafic, zilnic! Știm că din colegii noștri, aproximativ 80%  au înlocuit autoturismele, sunt curate și nu fac probleme. Acest mesaj nu se adresează acestora. Acest mesaj este destinat tuturor persoanelor care îndrăgesc, folosesc și respectă meseria de taximetrist, o meserie frumoasă care este „pătata” din păcate de restul procentului de 20% din întregul oraș Timișoara!

Campania aceasta este menită să atragă atenția atât clienților, a șoferilor, cât și a celorlalte companii de taxi să ia măsuri.

Pentru a ne îmbunătăți serviciile, dar și pentru binele tuturor care îndrăgesc această companie, vă solicităm să faceți SESIZĂRI. Acestea pot conține poze cu mașini murdare din interior-exterior, poze cu șoferi care fumează în interiorul mașinii, comportament inadecvat al șoferului, vorbitul la telefon în timpul cursei, incidente din trafic sau orice altă neregulă care se poate observa doar cu ajutorul dumneavoastră!

Vă asigurăm că sesiziările vor fi tratate cu cea mai mare importanță și vom anunța public, pe pagina oficială #TudoTaxi soluționarea acestora!

Ne puteți contacta și trimite imagini pe pagina oficială https://www.facebook.com/TUDOTAXITIMISOARA/, la numărul de telefon: 0753015211, inclusiv Whatsapp și la adresa de e-mail: tudotaxireclamatii@gmail.com

Cu respect, Echipa #Tudo

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.