“Fluidizarea traficului prin investitii majore nu înseamnă doar străzi lărgite, sau asfalt de bună calitate, ci înseamnă în primul rând un timp mai scurt de deplasare, mai multe ore petrecute cu familia, mai mult timp liber, garanția punctualității, sau siguranta în deplasare.

Pentru noi,taximetriștii, înseamnă certitudinea faptului că putem să ne servim clienții asa cum se asteaptă de la un serviciu de taximetrie modern. Oamenii folosesc acest serviciu, așteptând garanția sosirii în siguranță și la timp la destinatie.

Acest lucru este imposibil fără o infrastructură de calitate, în condițiile unei creșteri exponentiale a numarului de autovehicule.

Totodată, în ultimii ani am observat o schimbare în bine în Orașul nostru. Zecile de minute petrecute în diverse puncte de blocaj sunt în mare parte istorie.

Acest lucru se reflectă în posibilitatea noastră de a ajunge la timp la comenzi, de a parcurge distanțele într-un timp rezonabil și de a menține un tarif acceptabil pentru populație, în conditiile unui consum mai mic de combustibil și a reducerii costurilor de service a mașinilor.

Dorim să mulțumim celor din Administrația Publică pentru că au dat curs mereu cererilor noastre și ne-au ascultat mereu părerile precum și in cazul stației de taxi din fața casei Tineretului.” Tudorel Peșteleu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.