Dirty Nano lansează, în premieră, la Timişoara, cel de-al doilea volum din carieră. Este vorba de o nouă colecţie a celor mai recente piese ale artiştilor, sub titlul “Remixes & Memories”. Momentul este sărbătorit cu o petrecere oficială de lansare, la clubul Epic Society, vineri, de la ora 23. Tinu Vidaicu şi George Hora îi invită pe timişorenii care trăiesc muzica la fel ca ei să danseze pe sunetul viitorului. Evenimentul, aflat sub conceptul Maestros del Ritmo, este aşteptat încă din septembrie 2017, atunci când duo-ul a lansat primul albumul, intitulat „The First 15 Remixes”.

Noua compilaţie conţine şi remix-ul piesei „Jackpot”, by The Motans, care numără, în acest moment, 8.5 milioane de vizualizări, pe Youtube, precum si cele mai noile remix-uri „Înainte să ne fi născut” sau „Tatuaj” .  Cei prezenţi la eveniment vo avea şansa să primească cadou noul CD, precum şi alte surprize sau experienţe, pe care le-au pregătit epicii. Va fi o petrecere de neuitat, în care muzica se întretaie cu cele mai provocatoare priviri, la dans.

Articolul precedentCum aduce un plus de imagine titlului de Capitală Culturală Europeană un eveniment despre vinuri desfășurat în Timișoara
Articolul următor1000 de pâini oferite gratuit timișorenilor. Când va avea loc acțiunea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.