Asociaţia PRO PFC (APP) este o organizaţie nonguvernamentală, care reprezintă studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Scopul asociaţiei este acela de a sprijini studenţii facultăţii şi de a participa la dezvoltarea profesională a acestora. APP adună la un loc studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din Timişoara, apărând interesele acestora, contribuind în acelaşi timp şi la ridicarea prestigiului studentului timişorean. Proiectele asociației contribuie la formarea şi dezvoltarea personală a studenţilor, folosind metode interactive, şi completează educaţia oferită de facultate, încurajând tinerii să-şi urmeze visurile.

”Încrederea şi transparenţa merg mână în mână si condiţionează decisiv calitatea climatului organizaţional. Cheia pentru promovarea unei culturi a încrederii între studenţi şi organizaţii este o asociaţie transparentă. O organizaţie transparentă înseamnă oameni transparenţi. Cultura încrederii şi a transparenţei ia naştere atunci când liderii işi manifestă intenţionat propria lor deschidere şi încurajează comportamente şi atitudini transparente, generatoare de încredere”, transmit reprezentanții asociației.

E timpul ca studenții să se regăsească, și să se unească în cadrul unei organizații care să îi reprezinte cu adevărat, identificându-se într-o singură familie – “Asociația PRO PFC”. Cea mai nouă organizație a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, îți oferă șansa unei socializări menite să te dezvolte pe toate planurile de care ai nevoie, să împărtășești idei și probleme cu oameni ce știu prin ce treci în studenție pentru că ei sunt studenții ce cred în schimbare.

Asociația urmărește să devină partener de dialog al mediului universitar, în vederea reprezentării intereselor comunității noastre.

Articolul precedentBaraka Artist prezintă ‘’F**k me baby; yee, yee’’. Vineri, ora 19,00
Articolul următorDirty Nano a lansat hit-ul acestei veri, în clubul Epic Vara – GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.