Party Timisoara Tradiţia de 1 Mai, de la Văliug, continuă: întreg poporul zguduie Pontonul!

Tradiţia de 1 Mai, de la Văliug, continuă: întreg poporul zguduie Pontonul!

Una dintre cele mai vestite locaţii outdoor, din ţară, sărbătoreşte 1 Mai cu o petrecere maraton, devenită deja tradiţie. Ponton Casa Baraj are pregătite, ca în fiecare an, trei nopţi de necrezut, în staţiunea Crivaia. Malul lacului Gozna, cunoscut de toată România drept Văliug, prinde ecou pe muzică house, din 28 aprilie. Evenimentul se prezintă ca o invitaţie inedită la dans: „MAY I have this Dance of Togetherness?”.

Sâmbătă, de la ora 23, oaza dintre munţi începe spectacolul împreună cu echipa Maestros del Ritmo. John Trend, Elless şi Jay Ko construiesc în jurul lor un regal de muzică bună, alături de invitatul special al primei nopţi: SABB. Elveţianul, devenit celebru pentru hit-ul „Illusiones”, şi-a lansat noul album „Radiant” în această lună, fiind cu atât mai aşteptat la primul lui gig de la Văliug. Duminică, 29 aprilie, de la aceeaşi oră, la pupitru urcă Dirty Nano, proiectul născut în Timişoara, care numără aproape 2 milioane de ascultări, la remix-ul piesei „Jackpot”, scos la lumină în urmă cu numai câteva săptămâni. Frumoasa olandeză Chelina Manuhutu, Andre Rizo, care tocmai a semnat hit-ul „Boiana”, şi Elless completează line-up-ul de mijloc. Cea de pe urmă noapte de party, din această serie, are loc luni, tot de la ora 23. Alex Kennon se întoarce la Casa Baraj, unde toată lumea îl iubeşte pentru stilul său „sălbatic” şi nu vine singur, ci alături de Optick şi Eftimie, cei doi preferaţi ai publicului din ţară. John Trend şi Jay Ko se află şi ei la butoane, pentru a se asigura că cele trei nopţi de legendă au un final absolut.

Ponton Casa Baraj reprezintă libertate pură, natură dezlănţuită şi sunet transcendental. Într-o zonă izolată de betoanele oraşului murdar de reguli, cei ce păşesc pe ponton descoperă eliberarea prin muzică. Lacul are poveştile sale pe care le-a cântat în toţi aceşti ani, de când oameni din toate oraşele se unesc la Văliug. Publicul, însă, le-a trăit şi le-a iubit, de la apus la răsărit. Cu fiecare pas, dansăm spre ce-a rămas… May I have this dance of Togetherness?

https://www.facebook.com/ponton.casa.baraj/videos/1654786747923728/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.