Proiectul Dirty Nano se află într-o creştere exponenţială de imagine, odată cu lansarea primului single: Promite-mi feat. Alina Eremia. Tinu Vidaicu şi George Hora au urcat, cu câteva zile în urmă, pe canalul oficial de Youtube, şi videoclipul noului lor hit. Piesa celor doi timişoreni este semnată la marele label Global Records şi se aude peste tot la radio şi în cluburile din întreaga ţară, iar în curând urmează să urmărim clipul şi la TV.

Până atunci, Timişoara rupe normele la dans, la petrecerea de lansare oficială a clipului. “Dirty Nano’s Official Release Celebration of Promite-mi” are loc vineri, de la ora 23, în clubul Epic Vara. Alina Eremia se va afla, de asemenea, în vestita locaţie, ca să îi suţină vocal pe Tinu şi Geroge. Succesul răsunător al track-ului este datorat experienţei în industria clubbing şi talentului la producţie, pe care cei doi DJ-i #dirty îl împart, iar artiştii sărbătoresc intens acest moment memorabil.  

Urmează un weekend exploziv  în oraşul pe malul Begăi şi o carieră extrem de promiţătoare pentru duo-ul Dirty Nano, care deja a devenit DJ-ul act most wanted pentru festivaluri şi locaţii premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.