Companiile IULIUS şi Convergys, furnizor global de servicii de outsourcing, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de birouri în ansamblul Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării. Convergys a închiriat o suprafaţă de aproximativ 2.100 mp în United Business Center (UBC), componenta de birouri a proiectului care se dezvoltă, în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timişoara.

La momentul actual, Convergys are aproximativ 150 de angajaţi în centrul său din Timişoara, care a fost deschis în 2011 pentru a oferi servicii în limba germană. Această nouă investiţie completează amprenta regională a companiei pe care o are prin prezenţa în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi România, unde oferă servicii în limbile vorbite în Europa Centrală şi de Est. Noua locaţie are capacitatea de a susţine peste 500 de locuri de muncă şi va fi operaţională până la începutul verii.

Convergys, care are o experiență de peste 30 de ani în domeniu, administrează operațiunile de servicii clienți pentru branduri majore de la nivel național și internațional și din industrii precum telecomunicații, retail, comerț electronic, turism și finanțe, operând în 58 de limbi, în 33 de țări, cu peste 130.000 de angajați.

Despre Openville Timişoara

Openville Timişoara, cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Proiectul, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va cuprinde funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment.

Prima etapă de dezvoltare va include: 100.000 mp de birouri clasa A, o suprafaţă adiţională de 47.000 mp de retail, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Openville Timişoara va fi polul de business al regiunii. La momentul finalizării primei etape, componenta de birouri va include o suprafaţă de 50.000 mp în operare (UBC 1, UBC 2 şi UBC 3) şi alţi 50.000 mp în construcţie (UBC 0). Până în prezent, au fost finalizate două clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 31.ooo mp. Alţi 19.000 mp se află în construcţie şi vor fi finalizaţi anul acesta.

Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

 

 

Despre Convergys

 

Convergys oferă clienţilor servicii de calitate în 58 de limbi, din mai mult de 150 locaţii de pe întreg mapamondul. Compania formează parteneriate cu clienţii săi pentru a îmbunătăţi loialitatea consumatorilor, pentru a reduce costurile şi în vederea generării de profit, printr-un portofoliu extins de capabilităţi, între care grija faţă de clienţi,  analiza clienţilor, suport tehnic, încasări şi vânzări integrale („end-to-end”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.