Pe 30 martie se lansează în cinematografe SF „Ready Player One: Să înceapă jocul”, un film ameţitor despre realitatea virtuală, unde imprevizibilul este la el acasă.

Celebrul Steven Spielberg este regizorul acestei aventuri SF bazate pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline, care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani.

În anul 2045, omenirea se află la un pas de colaps, în haos total. Cu toate acestea, lumea și-a găsit un refugiu de excepție în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea acestuia, Halliday va lăsa, conform testamentului, întreaga lui avere primei persoane care va fi capabilă să găsească ”Oul de Paște” care este bine ascuns pe undeva în OASIS. Acest testament valoros declanșează în toată lumea o competiție acerbă. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în această amețitoare cursă și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori imediat după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.

Data lansarii : 30 martie 2018
Durata : 139 minute
Gen : actiune, aventura, SF, thriller
Actori : Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg
Regizor : Steven Spielberg

„Ready Player One: Să înceapă jocul” poate fi vizionat la Shopping City si Iulius Mall in salile Cinema City, orele de difuzare putand fi consultate pe cinemacity.ro, de unde pot fi achizitionate online si bilete la filmul prezentat.

Articolul precedentParteneriat între companiile Iulius şi Convergys pentru închirierea a 2.100 mp în ansamblul mixt Openville Timişoara
Articolul următorCurse aeriene spre Turcia, Grecia și Spania pe durata verii de pe Aeroportul Timișoara. Care sunt destinațiile operate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.