În perioada 17-18 noiembrie la Timișoara se desfășoară Lost In Space – festivalul de muzică electronică aflat la cea de-a doua ediție.

Anul precedent festivalul s-a bucurat de un succes nesperat, strângând peste 2500 de fani ai muzicii rap și techno, în cele 2 zile de festival. Anul acesta, festivalul va fi găzduit în exclusivitate de către clubul database. Numele acestui club ar trebui să vă fie deja familiar deoarece, în doar un an și o lună de la marea deschidere, clubul a reușit niște performanțe impresionante: a adus nume iconice ale muzicii electronice, în premieră, în fața publicului timișorean, putând să se mândrească cu peste 40 de petreceri reușite, cu un fanbase foarte mare și mai de cu seamă în ultima perioadă din străinătate.Clubul a fost inclus în luna septembrie într-un articol al celor de la Techno Station denumit ”5 Techno Clubs In Eastern Europe You Need To Visit” oferindu-i o nouă portiță de dezvoltare pe plan internațional.

În acest an festivalul se restrânge la o singură arie muzicală și vine cu o noutate spre deosebire de anul precedent: 48 de ore de muzică non-stop. Line-up-ul inițial format din Alex Kennon, Atapy, Clarkent, Cugler, Dan Dragoș, LEON, Loxique, Luca M, NiCe7, Olivian Nour, Piticu, Saalem, Tania, Vess, VID a fost completat cu un nume extrem de mare și talentat, cu o evoluție acerbă și bine meritată în ultimii ani de carieră: Matthias Tanzmann. Prețul unui full pass a pornit de la 39 de lei (22-29 octombrie), acum costând 49 de lei (în intervalul 30 octombrie-12 noiembrie), urmând ca între 13 şi 16 noiembrie să valoreze 59 de lei. Prețul unui daily pass este de 50 de lei. Full pass-urile pot fi cumpărate doar online până pe 16 noiembrie de pe platforma LiveTickets.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.