Sâmbăta aceasta, Database îşi redeschide “porțile” în fața publicului iubitor de muzică electronică din vestul țării şi nu numai. După un prim sezon cu un succes neaşteptat, clubul dă startul celui de-al doilea, ce promite să vină cu îmbunătățiri vizibile de sunet, imagine şi propuneri noi în materie de artişti şi concepte muzicale.

Primii invitați, ce urmează să mixeze în sezonul doi, sunt Mind Against, un duo italian extrem de talentat. Băieții sunt la a doua vizită în oraşul Timişoara, prima dată fiind în urmă cu aproape doi ani, în cadrul unei petreceri organizate de BlackOut. Şi-au început cariera în urmă cu mai bine de 6 ani în Berlin, trecând prin diferite etape muzicale, păstrând totuşi acel ceva ce îi diferențiază, sound-ul lor fiind uşor recognoscibil şi extrem de apreciat pentru particularitatea sa.

Ultimii ani de carieră le-au adus un succes fulminant, fiind implicați într-un proiect extrem de important – Afterlife, oferindu-le şansa să mixeze alături de marii DJ-i ai lumii dintre care îi amintim pe Tale Of Us, Nina Kraviz, Solomun, Recondite, Agents of Time, etc. Astfel au devenit şi ei la rândul lor nume sonore în industria muzicală de specialitate şi au reuşit să îşi croiască un drum presărat cu oportunități, devenind artiştii de astăzi.

Alături de ei, va mixa Sparkling Byts, un proiect local fresh, inovator, ce promite extrem de mult. Pentru noul sezon au fost deja anunțate şi alte nume importante precum: Nakadia, Anna Tur, Paul Ritch şi Traumer.
Biletele în avans pot fi cumpărate doar în format electronic până vineri, 29.09, la prețul de 30 de lei, de pe platforma www.livetickets.ro. Prețul unui bilet în ziua evenimentului la intrare este de 40 de lei între 23:59 – 01:00 şi de 50 de lei după ora 01:00.

Articolul precedentSportivul Bogdan Filipovici „s-a încordat” ca să aducă o medalie la Timişoara
Articolul următorEpic Anniversary Weekend: îţi bate inima ca o piesă de dans!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.