La Văliug se face clubbing din suflet, iar comunitatea creată aici tropăie pe ritm, cu ecou în toată ţara. Sâmbăta aceasta se dansează, de la ora 23 până la răsărit, în cadrul unui alt eveniment bogat în beat-uri electronice.

Ponton Casa Baraj îşi continuă vara de vis cu o artistă de vis: Chelina Manuhutu. Frumoasa olandeză revine în oaza de pe malul lacului, după un sezon fabulous în care a cucerit insula Ibiza. Dj-iţa cu istoric de fotomodel internaţional este acompaniată de Midi Culture, românul care a reuşită să se facă cunoscut în toată lumea datorită remix-urilor sale fără cusur. Creatorul mega hit-ului “High on you” se întoarce şi el la Văliug, pentru că viaţa de noapte nu ar mai fi atât de veselă fără personalitatea lipicioasă a lui Sebastien, pe care o iubesc toţi cei ce intră în contact cu DJ-ul german. Rezidentul absolut al Casei Baraj, Elless, închide line-ul şi aduce încă o dată soarele în tandem cu cele mai fresh bătăi deep tech house. Lasă-te atras în cea mai aprinsă aventură cu muzica, la Ponton Casa Baraj.

Join Chelina, Midi, Sebastien and Elless

Articolul precedentPreturi imbatabile la cursele din Timisoara catre Germania – doar 50 lei pentru un zbor dus-intors. Vezi toate destinatiile sub 100 lei
Articolul următorLansare de cărți la librăria Esotera din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.