Epic Society anunță o nouă premieră în România. Burak Yeter, turcul minune care produce muzică în Amsterdam și creator al hit-ului „Tuesday”, vine în țară pentru prima dată și le mixează epicilor. Evenimentul powered by Maestros del Ritmo are loc vineri, de la ora 23, și este un must attend pentru iubitorii de sound electronic. Artistul a ieșit, recent, Nr. 1 în Topul iTunes România, dar și în Topul Shazam. Timișoara tropăie pe beat-uri house în acest weekend, iar vestea despre petrecerile conceptului Maestros del Ritmo călătorește în lung și-n lat. O singură limbă vorbesc cei din Epic Society, iar aceasta este cea a muzicii bune pe care te distrezi alături de „familie”.

Burak Yeter a avut muzica în sânge de la o vârstă fragedă. La 16 ani și-a deschis primul studio de înregistrări, în care construia beat-uri Hip-Hop/ Rap. De altfel, pe parcursul liceului s-a aflat într-o astfel de trupă, pentru care și producea, dar și „scuipa” rime. In 2004 s-a mutat în Londra și, în același an, s-a clasat pe primul loc din 560 de alți artiști, la MTV & Burn DJ contest. Acest lucru l-a propulsat spre culmi în următorii patru ani, iar în 2008 și deschis o școală de DJ-ing, după un contract semnat cu coloșii de la Pioneer.  În 2010 a fost premiat cu titlul Best DJ și Best Remix la premiile Kral TV, iar după scurtă vreme a semnat o piesă alături de Hot Rod, unul din membrii G-Unit.

Burak a mai marcat încă un titlul Best Remix, după lansarea albumului Blue, ce a avut succes global. Single-ul Storm, lansat în Amsterdam, în 2013, l-a  făcut și mai cunoscut pe artist, ajuns în Top 100 din charturile internaționale. Un an mai tâziu s-a născut Connection Records Holland, de la cârma căruia, Burak și-a clădit cariera muzicală din Amsterdam cu destinația  wordl wide.  Artistul a semnat recent „Tuesday”, unul dintre marile hit-uri ale momentului, pe care il vom asculta live, pentru prima dată în România, vineri, la Epic Society.

Articolul precedentCare este programul zborurilor interne de pe Aeroportul Timisoara
Articolul următorIn noiembrie si decembrie se zboara din Timisoara cu preturi sub 10 euro pe calatorie. Vezi destinatiile accesibile astazi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.