aeroportul timisoaraAnul 2017, la fel ca şi 2016, va aduce noi destinaţii interne pentru locuitorii din partea de vest a ţării. În vara anului viitor pasagerii aeroportului Timişoara vor avea posibilitatea să călătorească spre destinaţia situată pe coasta Mării Negre, Constanţa.

Începând din 16 iunie 2017 şi până în 15 septembrie 2017, cursele aeriene, operate de compania aeriană Blue Air cu două frecvenţe pe săptămână (vineri şi duminică), vor face legătura între cele două destinaţii, Timişoara şi Constanţa, şi respectiv între cele două zone importante ale României, Banat şi Dobrogea.

Programul zborurilor operate în cele două zile va fi: vineri, decolare de la Constanţa la ora 15.00, aterizare la Timişoara la ora 16.15, decolare de la Timişoara la ora 16.45, aterizare la Constanţa la 18.00; duminică, decolare de la Constanţa la ora 13.30, aterizare la Timişoara la ora 14.45, decolare de la Timişoara la ora 15.15, aterizare la Constanţa la ora 16.30.

“După mai bine de 20 de ani, bănăţenii vor avea din nou ca opţiuni de vacanţă staţiuni din România situate la Marea Neagră, la care pot ajunge cu zboruri directe din Timişoara în mai puţin de o oră şi jumătate. Astfel, pe lângă staţiuni de vacanţă din Turcia, Grecia, Spania sau Italia, turiştii din vestul ţării pot opta pentru locuri minunate de vacanţă situate în vecinătatea Deltei Dunării sau Mării Negre. ”, a declarat directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Informaţii şi achiziţionări bilete de avion sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene: www.blueairweb.com  iar date referitoare la programul zborurilor pot fi accesate pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Articolul precedentTimişoara – 300 de ani de lumină
Articolul următorPersoanele peste 90 de ani și cuplurile cu peste 50 de ani de căsnicie aniversate în #Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.