batrani se sarutaÎn data de 27.10.2016, începând cu ora 12:00, la Restaurantul Aurora din Timișoara, str. Lacului nr. 1, Serviciul pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară – Primăria Municipiului Timişoara organizează evenimentul ”Aniversarea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie şi a vârstnicilor longevivi cu peste 90 de ani de viață” din municipiul Timişoara.

Într-o ambianţă festivă, cuplurile cu peste 50 ani de căsătorie şi persoanele longevive, alături de invitaţii lor, se vor bucura de un program artistic susţinut de Ansamblul “Timişul” al Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, Grupul de dans sportiv ”Magnum Team” și Grupul de dans ”Senioarele” al Asociaței Seniorilor din Timișoara.

La eveniment, cuplurile şi persoanele longevive sunt rugate să se prezinte cu buletinele de identitate/cărțile de identitate.

Pentru înscrieri noi, în baza de date a anului 2017, persoanele vârstnice se vor prezenta la sediul Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice din Timişoara, Calea Sever Bocu, nr. 44A, după data de 27.10.2016. Alte relaţii puteți obține sunând la tel. 0256 – 490286.

Pentru înscrierea cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie sunt necesare următoarele acte: buletinele (cărţile) de identitate ale ambilor soţi şi certificatul de căsătorie, toate în original şi copie.

Pentru înscrierea vârstnicilor cu peste 90 de ani de viaţă este necesar buletinul (cartea) de identitate în original şi copie.

Articolul precedentDe la Timișoara la Marea Neagră cu avionul. Vezi de când se introduc noile curse aeriene
Articolul următorAu fost desemnati campionii reciclării obiectelor electrice: vezi lista câștigătorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.