hacktmMouse-ul care nu are nevoie de atingere pentru a funcţiona, markerul care scrie singur, tricoul care monitorizează poziţia coloanei, softul cu ajutorul căruia plăteşti produsele în magazin, cu telefonul, după ce le scanezi pe raft, nemaifiind nevoie să treci pe la casă, bicicleta „don’t steal me”, cu sistem de Securitate, casca inteligenta pentru motociclisti, sau aplicaţia care permite nevăzătorilor să afle când vine tramvaiul. Sunt doar câteva dintre numeroasele aplicaţii interesante care se dezvoltă în acest weekend la HackTM2016.

Maratonul de programare a început vineri seara şi se va termina duminică, la amiază.

Prezentarea proiectelor, de către concurenţi, va începe la ora 16.00, iar la ora 18.00 se vor anunţă câştigătorii HackTM2016.

Peste 400 de programatori şi designeri web îşi pun cunoştinţele şi imaginaţia la contribuţie pentru a crea aplicaţii în 8 domenii:

Smart City, Education, Game Development, Robots, IoT (Internet of Things), eHealth, FinTech, Open, categorie specială, destinată proiectelor care nu pot fi clasificate în una dintre categoriile de mai sus.

Va aşteptăm duminică, la ora 18.00, la Cantina UPT, în Complexul Studenţesc, pentru a face cunoştinţă cu câştigătorii HackTM2016 şi pentru a afla detalii despre aplicaţiile pe care le-au creat.

Vor fi premiate cele mai bune proiecte din fiecare categorie. De asemenea, proiectul cel mai impresionant și cu cea mai mare aplicabilitate va primi titlul HackTM Winner 2016.

Articolul precedentAsociaţia Timişoara – Capitală Culturală Europeană pregăteşte TM2021 Café Cultural II
Articolul următorSi Maria Grapini plange … cateodata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.