Moș Crăciun a venit azi pentru copiii din Covaci, Km13, Carani și Sânandrei și le-a adus câte un pachețel cu bunătăți. La inițiativa și cu finanțarea omlui de afaceri Liviu Gherman, pompierii voluntari de la Biarena Sânandrei s-au mobilizat, și-au decorat una din mașinile de pompieri cu luminițe, au pus în difuzoarele mașinii colinde populare și au plecat în căutarea celor mici pentru a le face un cadou cu ocaza Crăciunului.

Primul popas a fost Covaci, un sat aparțînând de comuna Sânandrei. Nu a fost ocolit niciun copil, cei din sat primind cu promptitudine pachețelul pregătit de Restaurantul Biarena din Sânandrei. Cei care au pregătit pachetele spun că au aproximativ 400 de pachete pentru cei mici.

După Covaci, următorul popas a fost la Kilometrul 13, sat ce aparține de comuna Sânandrei cu o populație de aproximativ 100 de oameni. Și aici cei mici s-au adunat și s-au pozat cu mașina de pompieri. Și bineînțeles, au primit pachețelele ce le erau pregătite. Următorul popas a fost la Carani pentru ca la final, mașina de pompieri împodobită de lumini și plină de cadouri să poposească în satul-reședință, Sânandrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.