Implicarea Continental Anvelope Timișoara în susținerea școlilor și a spitalelor din oraș a devenit, de mulți ani, o tradiție. Și asta pentru că sprijinirea comunității locale, în special în domeniile în care în întreaga lume este nevoie de finanțări suplimentare, reprezintă un act de normalitate.

De data aceasta, ajutorul financiar al celui mai important producător de anvelope din România s-a îndreptat spre Liceul Silvic. Elevii care învață în unitatea școlară de la Pădurea Verde beneficiază acum de un teren de sport complet refăcut, cu porți de fotbal și coșuri de baschet. Este a doua bază sportivă a unui liceu din Timișoara care a fost modernizată în acest an, mulțumită implicării companiei Continental Anvelope.

„Desfășurându-ne activitatea în Timișoara și având ca și scop implicarea în comunitate, ne dorim să contribuim la dezvoltarea economică, socială, dar și educațională a orașului. Sănătatea și învățământul sunt două domenii care necesită, de cele mai multe ori, un input financiar, un ajutor. De data asta am contribuit la modernizarea unui teren de sport dintr-o unitate de învățământ. Cei de la Liceul Silvic sunt chiar vecinii noștri. Și trebuie să-ți ajuți vecinul. Asta am și făcut. I-am ajutat să-și refacă, să-și modernizeze infrastructura sportivă. Acum, elevii de la Liceul Silvic vor putea să-și desfășoare activitățile sportive pe un teren modern și poate că printre cei care «vor bate mingea în curtea școlii» se va număra și un sportiv de performanță, cu care liceul și, de ce nu, chiar România să se mândrească în viitor”, spune Matthieu Turlure, manager Continental Anvelope Timișoara.

La începutul acestui an, Compania Continental Anvelope Timișoara a contribuit și la renovarea pistei de alergare de la Liceul Sportiv „Banatul” Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.