Consilierul local Roxana Iliescu vine cu câteva propuneri pentru Societatea de Transport Public Timișoara (STPT), în urma scandalului iscat în Consiliul Local Timișoara. Propunerile consilierului local vin după ce în plenul de marți a fost retras de pe ordinea de zi proiectul de hotarare care viza aprobarea indicatorilor de performanta financiari si nefinanciari, precum si a indicatorilor cheie de performanta ai Consiliului de Administratie la STPT.

„Motivul principal, de ras sau de plans, depinde cum vreti sa o luati, a fost stabilirea in cadrul acestui proiect, ca unic indicator de calitate al serviciului de transport public din Timisoara, a numarului de sesizari la care s-a raspuns din total sesizari! Da, ati citit bine, unicul criteriu privind calitatea serviciului de transport public, numarul de sesizari la care catadicsesc sa raspunda, NU gradul de rezolvare a sesizarilor, Doamne ferește, ci numarul de raspunsuri fie ele si de genul “Buna ziua! Multumim pentru sesizare la revedere si-un praz verde!” ” spune consilierul local.

Propuneri pentru îmbunătățirea serviciului oferite STPT

Consilierul local Roxana Iliescu vine și cu câteva propuneri pentru îmbunătățirea serviciului oferit de societatea de transport timișoreană.

„Dat fiind ca a fost retras si putem astfel sa venim cu propuneri, in cursul zile de astazi (n.r.) am transmis primarului Fritz propunerile mele, respectiv:

1) Dezvoltarea transportului scolar cu inca 5 linii de transport (fata de cele 15 existente). Dat fiind faptul ca fosta administratie a achizitionat 20 de mijloace de transport cu scopul de a asigura cu acestea transport scolar, dar faptic, la momentul actual sunt folosite doar 15 dintre aceste unitati, consider oportun alocarea tuturor celor 20 de microbuze transportului scolar;

2) Extinderea flotei ecologice prin achizitia a 100 de trotinete electrice. La momentul actual cele existente sunt intr-o stare de uilizare depasita- din cele 100 de trotinete existente la momentul actual, 50 sunt nefunctionale;

3) Majorarea bugetului pentru asigurarea curateniei in interiorul mijloacelor de transport si amenajarea a doua spalatorii profesionale , una la sectia Troleibuze si una la sectia Tramvaie. In acest moment exista o singura spalatorie la sectia Autobuze amenajata in anul 2020.

Asadar, astept sa fiu convocata la momentul negocierii propunerilor enuntate cu reprezentantii STPT” încheie Roxana Iliescu o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.