În inima regiunii Banatului din România, Custom Festival Reșița s-a impus rapid ca un eveniment muzical de referință, atrăgând iubitorii de muzică și cultură din întreaga țară. Cu o atmosferă vibrantă și o selecție diversă de artiști și activități, acest festival a reușit să creeze o experiență de neuitat pentru participanți.

O istorie bogată pentru Custom Festival

Custom Reșița a fost lansat în anul 2013 și, de atunci, a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din vestul României. Inițial, festivalul a fost conceput ca o platformă pentru promovarea muzicii alternative și a trupelor locale, însă în scurt timp și-a extins spectrul muzical pentru a atrage un public mai larg.

Muzică pentru toate gusturile

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Custom Festival Reșița este diversitatea genurilor muzicale abordate. Fie că ești fan al rock-ului alternativ, al muzicii electronice, al hip-hop-ului sau al genurilor experimentale, acest festival are ceva pentru toată lumea. Artiști de renume național și internațional, precum Parov Stelar, The Subways, Dubioza Kolektiv și mulți alții, au urcat pe scenă și au oferit spectacole de neuitat publicului entuziast.

Scenariul perfect

Custom Festival Reșița beneficiază de o locație pitorească, în inima naturii, care contribuie la atmosfera sa unică. Amplasat în Poiana Golului din Reșița, festivalul oferă un cadru prietenos și relaxant pentru a te bucura de muzică și cultură. Spațiile verzi, zonele de relaxare și zonele de picnic creează o atmosferă de conectare cu natura și permit participanților să se bucure de toate aspectele festivalului.

Arta și cultură la Custom Festival

Custom Festival Reșița nu se rezumă doar la muzică. Evenimentul pune un accent puternic pe artă și cultură, oferind o gamă largă de activități și expoziții pentru a încânta publicul. De la instalații de artă și proiecții video până la ateliere creative și expoziții de fotografie, festivalul încurajează participanții să exploreze și să se implice în diversitatea culturală.

Implicarea comunității

Custom Festival Reșița nu ar fi posibil fără susținerea și implicarea comunității locale. Organizatorii colaborează strâns cu artiști și voluntari locali pentru a promova talentul autohton și a crea o atmosferă autentică. Prin intermediul festivalului, se pune un accent deosebit pe conectarea comunității și pe promovarea valorilor locale.

Custom Festival Reșița a devenit un eveniment de referință în peisajul muzical și cultural românesc. Cu o selecție diversă de muzică, activități artistice și o atmosferă prietenoasă, acest festival reușește să ofere o experiență de neuitat pentru participanți. Cu fiecare ediție, Custom Festival Reșița își consolidează poziția în inimile iubitorilor de muzică și cultură, demonstrând că muzica și arta pot uni o comunitate și pot crea amintiri de neuitat.

Cine vine în 2023 la Custom Festival Reșița ?

Activitatea artistică a Reșiței va pulsa intens în Poiana Golului, în perioada 13 -15 iulie 2023, ziua în care începe Festivalul Custom Reșita 2023. Custom aducem experiența supremă pe care un un iubitor al festivalurilor o poate trăi în mijlocul naturii, chiar deasupra orașului. În acest an, principalii artiști care vor fi prezenți la Custom Festival sunt GUANO APES, AD Infinitum,Massive Wagons, Glasovi iz Unutrašnjosti, Rezident X, Zdob și Zdub, Lupii lui Calancea, Altar, Bucovina, The R.O.C.K. România, Celelalte Cuvinte, The Schnitzels și Amala. Pregătiti-vă așadar hainele de festival și voia bună, iar noi, aici la Custom Festival venim cu muzica și atmosfera.

Biletele la Custom Festival 2023 s-au pus deja în vânzare, putând fi achiziționate pachete de o singură zi sau pentru toată durata festivalului. Iar pentru că informațiile oferite într-un singur articol nu pot fi la fel de detaliate ca cele de pe site, vă invităm să vizitați site-ul festivalului aici. Nu uitați însă și de social media, pagina festivalului Custom fiind actualizată zilnic cu noi informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.