A început cel mai mare eveniment rock al anului în partea de vest a României – Custom Festival 2023, ținut la Reșita în 2023. Pe parcusul celor trei zile, pe scena evenimentului de la Reșița vor urca în scenă trupe ca Guano Apes, Ad Infinitum, Massive Wagons, Zdob și Zdub, Bucovina, Altar, Celelalte Cuvinte, Rezident Ex, The Rock, Amala și mulți alții.

Prima zi de eveniment a adus în Poiana Golului, locația din acest an a evenimentului, pe în ciuda avertizărilor de vremea rea ale meteorologilor, multă lume la festival. Este un semn bun pentru Reșița, care demult aștepta să vibreze din nou la un festival care aduce nume mari ale rockului românesc și internațional pe scenă. Deși ploaia s-a dezlănțuit la concertul trupei Lupii lui Calancea, nimeni nu a plecat acasă, așteptând cu nerăbdare concertul Guano Apes, capul de afiș al Custom Festival. Iar după concert, toata lumea a fost de acord că efortul a meritat – concertele oferite de organizatori ajungând la sufletul participanților. Încă odată putem spune că Reșița a fost la înățime – și la propriu și la figurat.

Seara a fost întregită de concertele susținute de Bucovina și The Schnitzels, urmând ca în această seară să intre în concert renumita trupa Ad Infinitium. Programul de muzică live începe la ora 18:00, iar pe scenă vor veni, pe lângă Ad Infinitum și Zdob și Zdub, Celelalte Cuvinte, The Rock și Amala. În ultima zi de Custom Festival pe scenă din Poiana Golului vor urca în scenă Massive Wagons, care revin la Reșița după succesul de la prima ediție, Altar, Rezident Ex, Danaga și Gasovi iz Unutrasnjosti.

Cum poți participa la Custom Festival 2023?

Biletele la Custom Festival 2023 s-au pus deja în vânzare, putând fi achiziționate pachete de o singură zi sau pentru toată durata festivalului. Iar pentru că informațiile oferite într-un singur articol nu pot fi la fel de detaliate ca cele de pe site, vă invităm să vizitați site-ul festivalului aici. Nu uitați însă și de social media, pagina festivalului Custom fiind actualizată zilnic cu noi informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.