Numele cunoscutului dezvoltător imobiliar din Giroc, Mueen Al Shawish, zis și „Mimo”, apare în cel de-al doilea dosar penal deschis de DNA Timișoara. În urma audierilor care au avut loc ieri, acesta a fost inculpat și pus sub control judiciar.

Bărbatul de origine iordaniană, este în prezent arestat la domiciliu, pedeapsă primită în urma cercetărilor din primului dosar deschis de DNA Timișoara.

Din declarațiile DNA Timișoara, rezultă că „Mimo”, a fost arestat pentru dare de mită, dovadă fiind înregistrările aduse în fața instanței. Potrivit procurorilor: „În perioada 16.11.2021 – 07.04.2022, suspectul, sprijinit de o altă persoană, i-ar fi promis unui funcționar din cadrul primăriei comunei Giroc, județul Timiș (martor în cauză) diferite sume de bani în legătură cu exercitarea unor atribuții de serviciu. Concret, suspectul i-ar fi promis martorului sumele de 40.000 euro pentru eliberarea a două adeverințe din care să rezulte în mod nereal că două parcele de teren (de 7.882 mp și de 6.529 mp) fac parte din intravilanul localității, deși acestea figurau în realitate în extravilan și  50.000 euro pentru întocmirea unui proiect imobiliar și eliberarea autorizației de construire pentru ansamblul de locuințe care urma să se realizeze pe un teren în suprafața de 6.600 mp, situat pe raza aceleiași comune”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.