În ultimă perioadă au avut loc mari schimbări în conducerea formațiunii alb-violet. De la prezentarea noului antrenor, Octavian Benga, la conferința din 6 octombrie în cadrul căreia a fost desemnată noua echipă de conducere.

În cadrul conferinței a fost prezent Dușan Filipaș, membru în Consiliul de Administrație, și noul antrenor Octavian Benga. 
 

Astfel, în funcția de președinte executiv a fost numit fostul fotbalist al Politehnicii din anii ’90, un „fiu al Timișoarei” cum el însuși se declară, Ovidiu Cuc.  

„Sunt un fiu al Timișoarei, un produs al Politehnicii. A venit momentul să dau înapoi clubului experiența acumulată și cunoștințele dobândite. Le mulțumesc celor din Consiliul de Administrație pentru șansa oferită, vreau să duc Politehnica acolo unde merită. Vrem să continuăm cu persoane din Timișoara, oneste și corecte. Voi fi în fiecare zi alături de antrenor, mă voi implica total. Vrem să aducem tineri care în ultima perioadă nu au mai fost atrași atât de mult de Politehnica Timișoara, care este cel mai important brand al Banatului. Orice jucător al Politehnicii se gândește să ajungă în viitor în staff-ul de conducere al clubului, la fel s-a întâmplat și cu mine. Obiectivul prioritar este salvarea echipei, menținerea în liga a doua”, a adăugat Ovidiu Cuc. 

Mereu vârf de atac, debutant în echipa Politehnicii în anii ’80, Doru Plăvițu a preluat funcția de director general.  
Postul de administrator al societății pe acțiuni îi revine lui Viorel-Aurel Șerban, rector al Universității Politehnica din Timișoara în perioada 2012–2020.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.