În cursul nopții trecute a sosit al treilea tramvai Bozankaya în apropierea Timișoarei. Acesta va fi descărcat la depoul de la Badea Cârțan în această seară în jurul orelor 22:00-23:00.

Tramvaiele Bozanakya sunt lungi de 30 de metri, cu o capacitate de maximă de 200 de persoane, iar o unitate costă 11,5 mil de lei.
Achiziția pentru reînnoirea flotei este finanțată prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, fonduri europene. Primăria are o parte de co-finanțare, care este achitată printr-un împrumut cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Conform informațiilor furnizate de administrația timișorenă, anul acesta urmează să sosească în Timișoara câte două tramvaie noi lună de lună, în primele 10 luni, completând comanda de 21 de tramvaie dată de Primăria Timișoara companiei turcești. În primă faza, tramvaiele noi circulă pe linia 1, urmând a fi puse în circulație și pe celelalte linii din oraș în perioada următoare.

Vă reamintim că circulația cu tramvaiul pe liniile 4 (Piața 700 – Calea Torontalului) și 5 este anulată, datorită lucrărilor de modernizare efectuate în oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.